Byline Vintage


Byline Vintage er en smuk luksus 2ndhand afdeling i butikken Byline Denmark, hvor vi sælger tøj, sko og accessories til kvinder. Her finder du lækre 2ndhand mærkevarer i god stand og af høj kvalitet, som lever op til den bæredygtige tanke i hele Bylines univers.

INDLEVERING:

OPDATERET 17/2-23!
OBS! VINTERFERIE:
VI HOLDER VINTERFERIE I STARTEN AF UGE 8 OG HAR DERFOR LUKKET TIRSDAG D. 21/2.

DER ER ÅBENT FOR INDLEVERING IGEN DE EFTERFØLGENDE TIRSDAGE MELLEM 11.00-16.30

(Er det helt håbløst for dig at møde op en tirsdag, så send mig en besked på info@bylinedenmark.dk – måske kan vi finde en anden dag, men forbered dig på at der er run på indlevering, så det er ikke altid muligt)
HVAD KOSTER DET AT INDLEVERE?
Grundet meget arbejde i afdelingen og stigende priser på alt, koster en samlet indlevering nu 100,- og betales på indleveringsdagen. Prisen er en intropris og vil stige på et senere tidspunkt.

KRAV TIL VARER DER INDLEVERES:
Når du gennemgår dit klædeskab er det vigtigt, at du tager et kritisk look på de ting, du vil sælge og tager højde for følgende:

 • Max. 15 ting pr. gang, da der kommer rigtig meget ind og butikken derfor hurtigt bliver fyldt op, så udvælg de gode ting 😊
 • Tøj, sko og acc. skal være nyvasket, rengjorte eller renset – også under skoene!
 • Tøj, sko og acc. skal være uden pletter, huller, misfarvninger, fnuller , trådudtrækninger samt andre fejl og mangler.
 • Varerne skal være sæsonaktuelle: Sommertøj modtages fra Feb. – Juni/ Vintertøj modtages fra Aug. – Dec.
 • Tøj, sko og acc. må IKKE lugte gammelt, hengemt, af tobak, af stærk parfume eller lign.
  Er du storryger er jeg ikke interesseret i tøjet, da tobakslugten sætter sig i tøjet og er svær at komme af med.
 • TJEK LOMMER OG TASKER for indhold og tøm dem så jeg ikke får tøj og acc. ind med gammelt papir, læbepomade o.lign.
 • Sko/støvler/ tasker skal helst være nye eller kun meget lidt brugte (med mindre det fx er en lædertaske hvor skindet har fået et fedt patinalook). Her skal sålerne også være rengjorte, så der ikke er jord og andet snavs på.
 • Generelt skal du som fingerregel kun vælge de ting ud, som er i samme stand, som du selv ville købe 🙂
 • Skal jeg sælge dine ekslusive mærkevarer for dig (så som Gucci, Prada, Hermes o.lign) skal du medbringe et certifikat eller anden dokumentation som beviser ægtheden i varen. Dette er for at undgår salg af kopivarer.
 • OBS! ALLE INDELEVEREDE VARER I KOMMISSION ER INDLEVERET PÅ EGET ANSVAR. VI GØR ALT HVAD VI KAN FOR AT FORHINDRE TYVERI OG PASSER PÅ DINE TING, MEN SKULLE DET ALLIGEVEL SKE AT DER SKER SKADE ELLER TYVERI PÅ DINE INDLEVEREDE VARER, ER DET DIN EGEN INDBOFORSIKRING DER SKAL DÆKKE DET.
  BYLINE VINTAGE STÅR DERFOR IKKE TIL ANSVAR FOR ERSTATNING AF DINE VARER. 

EKSEMPLER PÅ ØNSKEDE TØJMÆRKER:
Kendte danske og internationale modebrands i form af tøj/ sko eller accessories er foretrukne som f.eks.: Ganni, Yvonne Koné, Stella McCartney, Designers Remix, Burberry, Marc Jacobs, Celine, Acne Studios, Maison Scotch, Lala Berlin, Étoile, Moshi Moshi Mind, Isabel Marent, Second Female, Gestus, Filippa K, Stine Goya, Chloé, Closed, Angulus, Selected Femme, Lollys Laundry, American Vintage, Graumann, Julie Fagerholt Heartmade, Mos Mosh, Alexander Mcqueen, AG Jeans, Malene Birger, Rabens Saloner, Project AJ 117, Custommade, Five Units, Gustav, Mads Nørgaard, Månestråle, Day Birger et Mikkelsen, Baum und Pferdgarden og mange, mange flere 🙂

IKKE ØNSKEDE MÆRKER:
Lavkvalitetsmærker som Zara, H&M,Only, Pieces, Vero Moda, Creme Fraiche, NA-KD, Gina Tricot, Mango, Kaffe og andre lignende lavpris/fast fashion mærker.

VURDERING I BUTIKKEN:
Salgsprisen bliver som udgangspunkt fastsat til at være min. 1/3 af den oprindelige salgspris. Har varen aldrig være brugt er det ca. den halve pris af nypris.

HVAD TJENER DU?
Du får omkring 50% af den pris som din vare bliver solgt for i butikken (der regnes også en brugtmoms ind og derfor er det ikke præcis 50% af butiksprisen). Ved billigere mærker får butikken en større andel, mens det på luksusmærker som Chanel og Gucci vil være dig der får den største andel.

AFREGNING
Du kan ved afregning af dine solgte varer vælge mellem:
1. Få -10% på alle varer i butikken ved køb på dagen for afregning.
2. Få overført beløbet for dine solgte varer via Mobile Pay.

HVOR LÆNGE HÆNGER TØJET I BUTIKKEN?
Byline Vintage har 3 måneder til at få dine varer solgt. Efter den periode modtager du en sms om afhentning eller afregning. Varerne skal derefter afhentes indenfor 2 måneder, da vi ikke har uendelige mængder plads. Er det ikke hentet inden da og har du modtaget flere remindere, bliver det derefter doneret til et velgørende formål.
Er nogle af dine varer solgt, bliver du informeret om det i beskeden, og vi afregner når du kommer ned i butikken efter de ikke solgte varer.
HUSK ALTID din kvittering, som du får med ved indlevering, da den skal bruges ved udbetaling af de solgte varer.

KAN DU KØBE VIA FACEBOOK OG INSTAGRAM?
JA! Ser du et opslag med en vare på facebook eller instagram som du gerne vil købe, så send mig en pb der hvor du ser opslaget. Herefter vil du modtage en bekræftelse med et MobilePay nummer, hvorefter du straks kan betale for at sikre dig at varen er din. Når din betaling er registreret, tager jeg varen fra til dig, og du kan afhente den i butikken i løbet af 7 dage. Jeg kan også sende varen til dig via DAO – det koster 39,-

Byline Vintage er, udover i den fysiske butik “Byline Denmark”, også at finde på instagram og facebook, hvor man kan købe via MobilePay.
https://www.facebook.com/bylinevintage
https://www.instagram.com/bylinevintage/

REKLAME
Jeg prøver at lægge så mange varer op på SoMe som muligt i løbet af den tid, jeg har tøjet i butikken. Den bedste måde du selv kan hjælpe til med at få solgt tøjet er at dele mine insta og facebook opslag, når noget af dit tøj dukker op. Du er selvfølgelig også meget velkommen til at dele de opslag, hvor dit tøj ikke er på. Jo mere opmærksomhed vi sammen får skabt omkring afdelingen, jo flere kunder finder frem til butikken, og jo større er dine chancer for salg 🙂

RETUR & REKLAMATION
Vær opmærksom på at 2nd hand varer er købt som beset. Med andre ord kan du ikke returnere eller reklamere over en købt 2ndhand vare. Jeg vil dog altid gøre mig umage med kun at vælge pæne ting ud til butikken, som er uden fejl og mangler.