Byline Vintage

Byline Vintage er en smuk lille afdeling i butikken Byline & Bisgaard i Trekroner/ Roskilde, hvor du kan finde lækre luksus 2ndhand mærkevarer, som er i god stand og af høj kvalitet indenfor både tøj, sko og accessories, og som lever op til den bæredygtige tanke i hele Bylines univers.

SALG/ KOMMISSION, HVORDAN FUNGERER DET?
Har du guld i klædeskabet, som fortjener en ny ejer fordi det aldrig bliver brugt, så kan du her finde reglerne for salget af dine varer.

INDLEVERING AF TØJ/ SKO/ ACC. – KUN MANDAG!!
Da der også skal være tid til de andre opgaver i butikken er der kun indlevering for varer om mandagen. Kommer der mange på samme tid, må der forventes ventetid og du kan evt. være nødt til at komme igen den efterfølgende mandag. Kunder der skal købe varer kommer også foran, så hav tålmodighed og beregn ventetid – Jeg giver gerne en kop kaffe mens du venter 🙂

Krav til varerne der bliver indleveret:
Når du gennemgår dit klædeskab er det vigtigt, at du tager et kritisk look på de ting, du vil sælge og tager højde for følgende:

  • Tøj, sko og acc. skal være nyvasket, rengjorte eller renset.
  • Tøj, sko og acc. skal være uden pletter, huller, misfarvninger, fnuller , trådudtrækninger samt andre fejl og mangler.
  • Varerne skal være sæsonaktuelle
  • Tøj, sko og acc. må ikke lugte gammelt, af tobak, af stærk parfume eller lign.
  • TJEK LOMMER OG TASKER for indhold og tøm dem, så jeg ikke får tøj og acc. ind med gammelt papir, læbepomade o.lign.
  • Sko/støvler/ tasker skal helst være nye eller kun meget lidt brugte (med mindre det fx er en lædertaske hvor skindet har fået et fedt patinalook). 
  • Generelt skal du som fingerregel kun vælge de ting ud, som er i samme stand, som du selv ville købe 🙂
  • Kendte danske og internationale modebrands i form af tøj/ sko eller accessories er foretrukne.
  • Ingen lavkvalitetsmærker som Only, Vero Moda, Mango med mindre de som fx H&M har indgået et samarbejde med en kendt designer og derfor har lavet en eksklusiv kollektion.

OBS! Alle varer som opbevares til salg i Byline Vintage afdelingen dækkes ind under kundens egen indboforsikring i tilfælde af tyveri, og Byline Vintage står derfor ikke til ansvar for erstatning af kundens vare(r). 

Eksempler på ønskede tøjmærker:
Isabel Marent, Blanche, Hofmann Copenhagen, Filippa K, Stine Goya, Chloé, Closed, Angulus, American Vintage, Graumann, Julie Fagerholt Heartmade, MDK-Munderingskompagniet, Mos Mosh, Alexander Mcqueen, AG Jeans, Malene Birger, Rabens Saloner, Project AJ 117, Custommade, Five Units, Gustav, Mads Nørgaard, Naja Lauf, Boss, Månestråle, Gestuz, Day Birger et Mikkelsen, Baum und Pferdgarden, Adidas by Stella McCartney, Ganni, Acne Studios, Maison Scotch, Lala Berlin, Étoile, Moshi Moshi Mind, og mange, mange flere 🙂

Ikke ønskede mærker:
H&M, Only, Vila, Zara, Mango, Lux Copenhagen og andre fast fashion mærker.

Hvad tjener du?
Indtægten på salget bliver ligeligt delt mellem dig og Byline Vintage. 50% af salgsprisen går til dig og 50% til butikken.

Vurdering i butikken:
Når du kommer med dine varer, gennemgår og prisfastsætter vi dem sammen.
Det er en god idé at forberede dig inden du kommer, så overvej hvor meget du gerne vil have for den enkelte vare, da det gør processen nemmere og hurtigere.
Det er også en god hjælp, hvis du kan huske den oprindelige pris, da prisen som udgangspunkt vil være 1/3 af den. Husk at din pris er det halve af Byline Vintage salgsprisen, så vær realistisk omkring dine ønskede priser. En god øvelse er altid at se på varen og vurdere hvad du selv vil give for den.

Hvor længe hænger dit tøj i butikken?
Byline Vintage har 2 måneder til at få dine varer solgt. Efter de 2 måneder modtager du en sms om, at de varer der ikke er solgt (hvis nogen), er klar til afhentning. Varerne skal derefter afhentes indenfor 30 dage.
Du har ingen omkostninger forbundet med den periode dine ting er i butikken, men du har fornyet din chance for at få ryddet op i dit tøj & acc. uden selv at have haft besværet med at sælge det.
Er nogle af dine varer solgt, bliver du også informeret om det i beskeden, og vi afregner derefter når du kommer ned i butikken. HUSK ALTID din kvittering, som du fik med ved indlevering, da den skal bruges ved udbetaling af de solgte varer. Afregning foregår enten via bankoverførsel til din bankkonto eller via MobilePay.

Byline Vintage er, udover i den fysiske butik “Byline & Bisgaard”, også at finde på instagram og facebook, hvor man kan købe via MobilePay.
https://www.facebook.com/bylinevintage
https://www.instagram.com/bylinevintage/

Reklame
Jeg prøver at lægge så mange af dine varer op på SoMe som muligt i løbet af den tid, jeg har tøjet i butikken. Den beste måde du selv kan hjælpe til med at få solgt tøjet er at dele mine insta og facebook opslag, når noget af dit tøj dukker op – Du er selvfølgelig også meget velkommen til at dele de opslag, hvor dit tøj ikke er på. Jo mere opmærksomhed vi sammen får skabt omkring afdelingen, jo flere kunder finder frem til butikken, og jo større er din chance for salg 🙂

Kan du købe via Instagram/ facebook?
Hvis du ser et opslag på en Byline Vintage vare, som du gerne vil købe, kan du sende mig en besked på enten facebook eller instagram.
Herefter vil du modtage en bekræftelse med et MobilePay nummer, hvorefter du straks kan betale for at sikre dig at varen er din. Når din betaling er registreret, tager jeg varen fra til dig, og du kan afhente den i butikken i løbet af 7 dage. Jeg kan også sende varen til dig via DAO – det koster 49,-

Retur og reklamation
Vær opmærksom på at 2nd hand varer er købt som beset. Med andre ord kan du ikke returnere eller reklamere over en købt 2ndhand vare. Jeg vil dog altid gøre mig umage med kun at vælge pæne ting ud til butikken, som er uden fejl og mangler.