Byline Vintage

Byline Vintage er en smuk lille afdeling i butikken Byline & Bisgaard i Trekroner/ Roskilde, hvor du kan finde lækre 2ndhand mærkevarer, som er i god stand og af høj kvalitet indenfor både tøj, sko og accessories, og som lever op til den bæredygtige tanke i hele Bylines univers.

SALG/ KOMMISSION, HVORDAN FUNGERER DET?
Har du guld i klædeskabet, som fortjener en ny ejer fordi det aldrig bliver brugt, så læs reglerne for salg af dine varer her:

OBS!!! NYE REGLER GRUNDET COVID-19

INDLEVERING OG AFHENTNING AF TØJ/ SKO/ ACC. – BOOK TID!!
Grundet Covid-19 er der lavet nye indleveringsregler, for at undgå for mange i butikken på en gang.
Du skal derfor booke tid (mandag-fredag mellem kl. 11-16) ved at sende mig en besked på line@bylinedenmark.dk, og du må max. have 15 ting med, så det ikke tager for lang tid. Jeg vil også bede dig læse nedenstående regler, da du skriver under på dem ved indlevering:

Krav til varerne der bliver indleveret:
Når du gennemgår dit klædeskab er det vigtigt, at du tager et kritisk look på de ting, du vil sælge og tager højde for følgende:

  • Max. 15 tinge pr. gang for indlevering
  • Tøj, sko og acc. skal være nyvasket, rengjorte eller renset.
  • Tøj, sko og acc. skal være uden pletter, huller, misfarvninger, fnuller , trådudtrækninger samt andre fejl og mangler.
  • Varerne skal være sæsonaktuelle
  • Tøj, sko og acc. må IKKE lugte gammelt, af tobak, af stærk parfume eller lign. Er du ryger er det vigtigt at tøjet er nyvasket og gennemluftet udenfor inden du indlevere det i butikken, da røglugten sætter sig i tøjet.
  • TJEK LOMMER OG TASKER for indhold og tøm dem så jeg ikke får tøj og acc. ind med gammelt papir, læbepomade o.lign.
  • Sko/støvler/ tasker skal helst være nye eller kun meget lidt brugte (med mindre det fx er en lædertaske hvor skindet har fået et fedt patinalook). Her skal sålerne også være rengjorte, så der ikke er jord og andet snavs på.
  • Generelt skal du som fingerregel kun vælge de ting ud, som er i samme stand, som du selv ville købe 🙂
  • Skal jeg sælge dine ekslusive mærkevarer for dig (så som Gucci, Prada, Hermes o.lign) skal du medbringe et certifikat eller anden dokumentation som beviser ægtheden i varen. Dette er for at undgår salg af kopivarer.
  • OBS! I TILFÆLDE AF TYVERI; BRAND ELLER ANDEN BESKADIGELSE DÆKKES ALLE VARER SOM HÆNGER TIL SALG I BYLINE VINTAGE AFDELINGEN IND UNDER KUNDENS EGEN INDBOFORSIKRING. BYLINE VINTAGE STÅR DERFOR IKKE TIL ANSVAR FOR ERSTATNING AF KUNDENS VARE(R). 

Eksempler på ønskede tøjmærker:
Kendte danske og internationale modebrands i form af tøj/ sko eller accessories er foretrukne som f.eks.: Isabel Marent, Second Female, Gestus, Filippa K, Stine Goya, Chloé, Closed, Angulus, Selected Femme, Lollys Laundry, American Vintage, Graumann, Julie Fagerholt Heartmade, MDK-Munderingskompagniet, Mos Mosh, Alexander Mcqueen, AG Jeans, Malene Birger, Rabens Saloner, Project AJ 117, Custommade, Five Units, Gustav, Mads Nørgaard, Naja Lauf, Boss, Månestråle, Gestuz, Day Birger et Mikkelsen, Baum und Pferdgarden, Adidas by Stella McCartney, Ganni, Acne Studios, Maison Scotch, Lala Berlin, Étoile, Moshi Moshi Mind, og mange, mange flere 🙂

Ikke ønskede mærker:
Lavkvalitetsmærker som Only, Vero Moda, Mango med mindre de som fx H&M har indgået et samarbejde med en kendt designer og derfor har lavet en eksklusiv kollektion.

Hvad tjener du?
Indtægten på salget bliver ligeligt delt mellem dig og Byline Vintage. 50% af salgsprisen går til dig og 50% til butikken. Derudover bliver der lagt brugtmoms oveni den endelige pris.

Afregning
Du kan ved afregning af dine solgte varer vælge mellem:
1. Få -10% på alle varer i butikken ved køb på dagen for afregning.
2. Få overført beløbet for dine solgte varer via Mobile Pay.

Vurdering i butikken:
Når du kommer med dine varer prisfastsætter vi dem sammen.
Prisen bliver som udgangspunkt fastsat til at være 1/3 af den oprindelige salgspris. Har varen aldrig være brugt er det den halve pris af nypris.
Du får omkring det halve af den pris som din vare bliver solgt for i butikken, dvs. har en varer kostet 1.800,- for ny, kommer den til at stå til omkrig 600,- i vintageafdelingen, hvilket giver dig et salg på lidt under 300,- (50/50 fordeling + brugtmoms lagt på butikkens avance)

Hvor længe hænger dit tøj i butikken?
Byline Vintage har 3 måneder til at få dine varer solgt. Efter den periode modtager du en sms om afhentning eller afregning. Varerne skal derefter afhentes indenfor 30 dage.
Du har ingen omkostninger forbundet med den periode dine ting er i butikken, men du har fornyet din chance for at få ryddet op i dit tøj & acc. uden selv at have haft besværet med at sælge det.
Er nogle af dine varer solgt, bliver du også informeret om det i beskeden, og vi afregner derefter når du kommer ned i butikken. HUSK ALTID din kvittering, som du fik med ved indlevering, da den skal bruges ved udbetaling af de solgte varer.

Byline Vintage er, udover i den fysiske butik “Byline & Bisgaard”, også at finde på instagram og facebook, hvor man kan købe via MobilePay.
https://www.facebook.com/bylinevintage
https://www.instagram.com/bylinevintage/

Reklame
Jeg prøver at lægge så mange varer op på SoMe som muligt i løbet af den tid, jeg har tøjet i butikken. Den bedste måde du selv kan hjælpe til med at få solgt tøjet er at dele mine insta og facebook opslag, når noget af dit tøj dukker op. Du er selvfølgelig også meget velkommen til at dele de opslag, hvor dit tøj ikke er på. Jo mere opmærksomhed vi sammen får skabt omkring afdelingen, jo flere kunder finder frem til butikken, og jo større er din chance for salg 🙂

Kan du købe via Instagram/ facebook?
Ser du et opslag på en Byline Vintage vare, som du gerne vil købe, kan du sende mig en besked på enten facebook eller instagram.
Herefter vil du modtage en bekræftelse med et MobilePay nummer, hvorefter du straks kan betale for at sikre dig at varen er din. Når din betaling er registreret, tager jeg varen fra til dig, og du kan afhente den i butikken i løbet af 7 dage. Jeg kan også sende varen til dig via DAO – det koster 39,-

Retur og reklamation
Vær opmærksom på at 2nd hand varer er købt som beset. Med andre ord kan du ikke returnere eller reklamere over en købt 2ndhand vare. Jeg vil dog altid gøre mig umage med kun at vælge pæne ting ud til butikken, som er uden fejl og mangler.