Badeanstalten

Badeanstalten følger det gamle ordsprog som siger, at man skal lave tingene så simpelt som muligt, men ikke simplere.
De anvender gammeldags metoder, men tilsætter moderne viden og erfaring. De fylder deres produkter med udsøgte råvarer og en god portion sund fornuft – alt sammen med det simple ønske at skabe produkter med afslapning, pleje og velvære for øje.

Badeanstalten bliver udviklet og produceret her i Danmark med inspiration fra den gamle badeanstalt, tidens trends samt den smukke natur, der er lige udenfor døren i deres nordjyske virksomhed.

Om produkterne siger de selv
“Vores ønske er at skabe skønne sanseoplevelser, der ikke er pakket ind i magiske salgstaler, kun troen på de gode råvarer i det perfekte mix. Vi er nemlig drevet af lysten til at skabe ærlige produkter, der ikke lover mere, end de kan holde.
Skønhedsbranchen kan være lidt af en jungle med mere eller mindre gennemskuelige mærkninger og eksotisk indhold, der lover guld og grønne skove. Badeanstaltens produkter er fremstillet af simple, men udsøgte råvarer som f.eks. blødgørende vegetabilske olier, velduftende æteriske olier, urteudtræk, ler, havsalt og honning.”

Nu og da kræver det ekstra tid og dedikation at skabe moderne hudpleje efter gammeldags metoder. Det er en lang proces, hvor først leverandører og råvarer skal findes, der lever op til deres holdning til kvalitet. Herefter testes råvarerne og recepterne udvikles.

Vores passion for sæber og hudpleje startede i 2002 i et lille køkken i Aalborg. Her grundlagde Iben Holm Badeanstalten med et lille sortiment af håndlavede sæber. Dengang handlede det om det gode håndværk og om lækre råvarer – og det gør det stadig i dag.

Produktionen voksede hurtigt ud af det lille køkken, og virksomheden har i dag adresse i Nørresundby. Her drives Badeanstalten af en gruppe dedikerede mennesker. I produktionen er der altid en dejlig duft af æteriske olier og en livlig aktivitet af medarbejdere, der forbereder urteudtræk, afvejer fedtstoffer, fylder olie på flasker og skærer friske sæber i skiver. Deres håb er, at du vil nyde at bruge deres produkter i lige så høj grad, som de nyder at fremstille dem.

Filters

Viser alle 7 resultater