La Rōuge

LA RŌUGE er et nyt dansk mærke som blev etableret i 2020 med troen på tidsløshed – tidsløst snit, design og farvevalg som gerne må være langtidsholdbart og kan bruges sæson efter sæson.
Deres pasforme er fantastiske, produkterne er behagelige og anvendelige til alle lejligheder – kort sagt, så designer de med hjertet og dét de selv elsker, og de er gode til det.

LA RŌUGE støtter op om brugen af ”dead-stock” materialer og tænker reststoffer fra tidligere produktioner ind i nye styles. Samtidigt arbejder de på et upcycling-projekt med deres indiske leverandør.

Deres reststoffer doneres til indiske kvinder, som blandt andet syr stofposer, hårelastikker og mundbind som indgår i kollektionerne. På den måde undgås der spildstoffer og hjælper samtidig indiske kvinder med at komme i arbejde og tjene deres egen løn – et projekt, der ligger designeren Malene Lassens hjerte meget nært.

LA RŌUGE er drevet af en passion for ansvarlig mode og et hjerte, der banker for enkle designs, rene kvaliteter og et højt niveau af finish i alt.

Filters

Viser alle 12 resultater