Ansigtsmaske og skrub

Hvorfor maske eller scrub?
En maske kan tilføre ekstra fugt til din hud eller rense i dybden alt efter hvilken en du vælger, og det kan indimellem være tiltrængt, hvis huden er blevet lidt for tør og trist og derfor fremhæver de fine linier. Uanset om du vælger skrub eller maske, så sørg for altid at vælge et mildt produkt som ikke er for voldsomt ved huden.
Vi fører mærkerne *Green Etiq, *Evolve og Badeanstalten som er baseret på rene, milde og *økologiske ingredienser og som alle er milde for huden.
Her er vores guide til en dag med selvforkælelse, hvor du lukker travlhed og stress ude og tillader dig selv en god omgang hjemmespa med skønne produkter og dig selv i centrum. Du kan også finde spa-produkter til resten af kroppen under afsnittet “Skønhed”, “Wellness” og “Kropspleje” hvis du har ekstra tid og rigtig vil forkæles. Uanset om du bruger skrub eller maske, så følg denne guide udover den som står på dit produkt.

1. Rens huden 
Start med at fjerne makeup og vask dit ansigt i en mild ansigtssæbe – se under afsnittet “Skønhed”, “Wellness”, “Ansigtspleje” og “Rens” for at se vores bud på nogle skønne og milde sæber. Uanset om du bruger skrub eller maske, så følg denne guide udover den som står på dit produkt. 

2. Påfør maske eller scrub
Fordel masken eller skrubben i ansigtet som beskrevet på produktet. Undgå øjne og læber. Bruger du en skrub så pas på med ikke at være for voldsom ved huden, da de små korn sliber huden og derfor skal cirkuleres forsigtigt. En scrub eksfolierer huden og fjerner døde hudceller, så det skal gøres nænsomt og huden skal være ren inden, så du ikke masserer urenheder rundt i ansigtet. Fordel masken eller skrubben i ansigtet som beskrevet på produktet. Følg vejledningen på produktet for hvor længe masken skal sidde og læg evt. agurkskiver på dine øjenlåg, så de får tilført ekstra fugt alt i mens du slapper af og lader masken virke.
3. vask af og afslut med toner
Vask herefter masken eller skrubben af som angivet på produktet og slut af med at bruge den toner eller skintonic som du plejer for at lukke porerne og gøre huden klar til fugt.
Her kan vi anbefale Green Etiqs skindtonic, som du også finder under afsnittet “Skønhed”, “Wellness”, “Ansigtspleje” og “Rens”.

4. Afslut med creme
Til sidst afslutter du med din ansigtscreme som du plejer.
Bruger du også serum, så tilfører du også den – med andre ord afslut på samme måde som dine daglige rutine med de cremer du tilfører din hud hver morgen/aften.

Filters
Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.